Iluminat reîncărcabil

Găsiți aici lămpile perfecte alimentate de baterie

Adaugă ambianță casei tale cu lămpile noastre reîncărcabile. Datorită designului lor fără fir, pot fi mutate fără efort, fără a fi legate de o priză. Pe lângă aspectul lor practic, lămpile fără fir sunt și o tendință absolută în design!

Iluminat reîncărcabil
18 articole
Filtre
Setati descendent
 1. Lampă-de-masă-albă-IP44-cu-difuzor-bluetooth---Storm-Music
  Lampă de masă albă IP44 cu difuzor bluetooth - Storm Music
  2.309,00 MDL 1.339,00 MDL
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport gratuit de la lei
  • 30 de zile drept de retur
 2. Lampă-de-masă-albă-reîncărcabilă-IP44---Stard
  Lampă de masă albă reîncărcabilă IP44 - Stard
  1.265,00 MDL 895,00 MDL
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
 3. Lampa-de-masa-reincarcabila-30-cm-IP44-alb---Storm-Small
  Lampa de masa reincarcabila 30 cm IP44 alb - Storm Small
  1.369,00 MDL 775,00 MDL
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
 4. Aplică-albă-cu-LED-și-dimmer-tactil-reîncărcabilă---Joris
  Aplică albă cu LED și dimmer tactil reîncărcabilă - Joris
  1.185,00 MDL 565,00 MDL
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
18 articole
Filtre
Setati descendent

Lămpi Reîncărcabile: Practice și Atmosferice

Fie că doriți să iluminați un colț cozy în sufragerie, să creați o dormitoare primitor sau să faceți grădina mai atmosferică, lămpile noastre cu baterii oferă soluția ideală. Adăugați un touch stilat interiorului dumneavoastră cu lămpile noastre reîncărcabile și unice. E lampa goală? Nicio problemă, lămpile noastre fără fir sunt ușor de reîncărcat. Și asta nu e tot - aproape toate lămpilele noastre fără cablu sunt reglabile în intensitate, permițându-vă să creați atmosfera perfectă pentru orice ocazie. Alegeți o lumină moale pentru o seară romantică sau o lumină puternică pentru a ilumina colțul de lectură, lămpilele noastre cu baterie vă oferă flexibilitatea de care aveți nevoie.

Flexibilitate cu lămpi fără fir

Cu lămpile recargabile de la lampisilumini, ești mereu pregătit pentru lumină atmosferică. Încarcă-le ușor în avans și bucură-te de flexibilitatea maximă, permițându-ți să folosești lămpile oriunde și oricând dorești. Fie că vrei să creezi o atmosferă de intimitate în interior sau să stai afară într-o atmosferă liniștitoare, Lampisilumini oferă o colecție extinsă de lămpi exterioare cu baterie care rezistă stropilor inevitabili de ploaie. La lampisilumini, vei găsi lămpile cu baterie care îți se potrivesc. Transformă fiecare spațiu într-un loc primitor cu ajutorul lămpilor noastre fără fir, practice și elegante. Experimentează flexibilitatea iluminării, oricând și oriunde, cu lămpile de la lampisilumini.

Nu poți să te descurci singur?

Alegerea din gama noastră extinsă de lampi reîncărcabile poate fi provocatoare. Aveți nevoie de sfaturi sau aveți o întrebare? Contactați serviciul nostru de relații cu clienții prin funcția de chat, telefon sau e-mail, și vom răspunde tuturor întrebărilor dumneavoastră. Cu noi, cu siguranță veți găsi lampa wireless ideală.

new

Produs nou