Lămpi exterioare reîncărcabile

Găsiți aici lumina exterioară perfectă reîncărcabilă

Creați o atmosferă în grădina sau pe terasa dvs. cu lumini exterioare reîncărcabile. Căutați o frumoasă lampă de masă reîncărcabilă, lampă de perete sau lampă de podea pentru utilizare în exterior? Lampisilumini are ceea ce căutați. Convenabil când nu aveți electricitate în aer liber. Aruncați o privire rapidă și plasați comanda!

Lămpi exterioare reîncărcabile
24 articole
Filtre
Setati descendent
 1. Lampă-de-masă-albă-IP44-cu-difuzor-bluetooth---Storm-Music
  Lampă de masă albă IP44 cu difuzor bluetooth - Storm Music
  2.309,00 MDL 1.339,00 MDL
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport gratuit de la lei
  • 30 de zile drept de retur
 2. Lampă-de-masă-albă-reîncărcabilă-IP44---Stard
  Lampă de masă albă reîncărcabilă IP44 - Stard
  1.265,00 MDL 895,00 MDL
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
24 articole
Filtre
Setati descendent

Luminări exterioare reîncărcabile rezistente la apă

Toate corpurile noastre de iluminat exterior cu baterii au un rating minim IP de IP44, ceea ce înseamnă că sunt rezistente la stropire. Când încep să cadă primele picături de ploaie sau cineva răstoarnă un pahar, nu trebuie să vă faceți griji pentru această nouă lampă de masă reîncărcabilă. Foarte convenabil! Lumina exterioară fără fir poate fi ușor reîncărcată când se epuizează. Foarte durabilă, deoarece nu este mereu conectată la alimentare. Pe scurt, lămpile noastre de grădină cu baterii nu oferă doar iluminare, ci și liniște sufletească și un strop de sustenabilitate.

Ia cu tine lampa ta exterioară fără fir!

Nimic nu este mai enervant decât să trebuiască să stai afară în întuneric, când vremea este încă frumoasă. Cu o lumină exterioară reincarcabilă, nu vei mai avea această problemă! Cu avantajul pre-încărcării, te bucuri de flexibilitatea maximă și poți utiliza aceste corpuri de iluminat exterioare cu baterii oriunde și oricând dorești. Ia lumina exterioară fără fir acolo unde se adună oaspeții tăi sau adu-o înăuntru când devine un pic mai rece. Alegerea îți aparține: fie că este vorba de o lumină de grădină cu baterii, o lumină exterioară fără fir sau oricare alt tip. La Lampisilumini, vei găsi potrivirea perfectă pentru nevoile tale. Transformă fiecare spațiu exterior într-un oasis atmosferic cu lămpile noastre practice și elegante alimentate cu baterii.

Ai probleme în a decide?

Alegerea din selecția noastră extinsă de luminile exterioare reîncărcabile poate fi provocatoare. Aveți nevoie de sfaturi sau aveți o întrebare? Atunci contactați serviciul nostru de clienți prin funcția de chat, telefon sau e-mail și vom răspunde la toate întrebările dumneavoastră. Fie că este vorba despre o lampă de exterior cu baterie, o lampă de grădină cu baterie sau o lumină exterioară fără fir, împreună cu noi, cu siguranță veți găsi soluția ideală de iluminare.

new

Produs nou