Transport gratuit de la 7950 lei

Comenzile în valoare de cel puțin 7950 lei beneficiază de livrare gratuită! Comenzile plasate până la 22.00 uur vor fi expediate în aceeași zi.

Politică de retur de 30 de zile

Câteodată se întâmplă să nu fiți complet mulțumit de produsul comandat. În astfel de cazuri, puteți returna produsul respectiv. Ne vom ocupa noi de el. Puteți returna produsul comandat timp de 30 de zile de la data livrării.

Transformator mouse Osram 70VA

485,00 MDL
Această promoție este validă pentru încă 3 zile
Cu TVA Inclus

Transport gratuit de la 7.950 MDL

Aveți nevoie de ajutor
de la echipa noastră?

Echipa noastră vă stă la dispoziție 5 zile pe săptămână.

În fiecare săptămână prețurile noastre pot fi diferite, în funcție de stocul disponibil și de vânzările din săptămâna precedentă. Prețurile pot, de aceea, crește, scădea sau rămâne neschimbate. Ziua în care prețul este fixat din nou este indicat de număru


Economia afișată este întotdeauna în funcție de prețul recomandat. Acest preț recomandat (MSRP) este prețul recomandat de producător pentru produsul respectiv. Lampisilumini indică prețul recomandat ca preț de referință.

Detalii

Transformatorul Osram este incredibil de compact, universal reglabil și poate fi utilizat cu ușurință în cele mai dificile instalații. Folosești un transformator atunci când vrei să convertești o tensiune alternativă înaltă, deci de la 230 Volți la 12 Volți. Un transformator este același lucru cu un driver, dar controlează mai multe lămpi simultan. Transformatorul Osram Mouse 70VA îți oferă posibilitatea de conectare a 2 lămpi (sau 4 lămpi, în funcție de secțiunea cablului utilizată). Acest transformator electronic cu halogen este potrivit pentru lămpi de 12V (tensiune joasă) de la 20W până la un maxim de 70 Wați. Este reglabil cu un variator cu tăiere de fază și cu un variator cu fază avansată. Are o înălțime de 3,5 cm și o lungime de 11 cm.

Mai multe informații

Mai multe informații
Detalii produs 
Număr articol23667
Intensitate Fără intensitate luminoasă reglabilă
General 
EAN04050300442310
MarcăOsram
Greutate0.1 kg
Dimensiuni și greutate 
Dimensiuni generaleînălțime 3,5 cm - lungime 11 cm - lățime 5 cm
Dimensiuni pachetînălțime 11 cm - lungime 6 cm - lățime 3 cm
Specificații tehnice 
Voltaj12V
Cu cablu și ștecărNu, fără cablu și fișă

Service și retururi

Service Service

Noi suntem aici pentru tine ca să creăm mai mult spațiu pentru atmosferă. De aceea, beneficiezi de un 30 de zile termen de gândire la achiziționare, toate produsele noastre vin cu garanție , și suntem ușor de contactat 5 zile zile pe săptămână.

Retururi Retururi

Dacă nu sunteți mulțumit de comanda dvs., o puteți trimite înapoi. Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a vă returna comanda, integral sau parțial.. Ne puteți trimite un e-mail la adresa [email protected].

  • Transport gratuit de la lei
  • 30 de zile drept de retur

Întrebări produs

Nicio întrebare deocamdată. Fiți prima persoană care adresează întrebarea!