Transport gratuit de la 7950 lei

Comenzile în valoare de cel puțin 7950 lei beneficiază de livrare gratuită! Comenzile plasate până la 22.00 uur vor fi expediate în aceeași zi.

Politică de retur de 30 de zile

Câteodată se întâmplă să nu fiți complet mulțumit de produsul comandat. În astfel de cazuri, puteți returna produsul respectiv. Ne vom ocupa noi de el. Puteți returna produsul comandat timp de 30 de zile de la data livrării.

Set de ulei de curățare și de îngrijire din oțel inoxidabil

1.295,00 MDL 495,00 MDL
Această promoție este validă doar astăzi
Cu TVA Inclus

Transport gratuit de la 7.950 MDL

Aveți nevoie de ajutor
de la echipa noastră?

Echipa noastră vă stă la dispoziție 5 zile pe săptămână.

În fiecare săptămână prețurile noastre pot fi diferite, în funcție de stocul disponibil și de vânzările din săptămâna precedentă. Prețurile pot, de aceea, crește, scădea sau rămâne neschimbate. Ziua în care prețul este fixat din nou este indicat de număru


Economia afișată este întotdeauna în funcție de prețul recomandat. Acest preț recomandat (MSRP) este prețul recomandat de producător pentru produsul respectiv. Lampisilumini indică prețul recomandat ca preț de referință.

Detalii

Acest produs de curățare non-abraziv curăță și lustruiește toate suprafețele din oțel inoxidabil fără a lăsa urme. Nu afectează metalul și redă strălucirea și culoarea inițială a oțelului inoxidabil.
Uleiul de îngrijire lasă un strat protector. deoarece oțelul are și o latură sensibilă. Acest set vă va face iluminarea să strălucească din nou. Ambele flacoane au 200 ml.

Mai multe informații

Mai multe informații
Detalii produs 
Număr articol89144
Intensitate Nu, comutatorul de reglare intensitate luminoasă nu este inclus
General 
EAN05412253862932
MarcăMassive
Greutate0.5 kg
Dimensiuni și greutate 
Dimensiuni pachetînălțime 16,5 cm - lungime 4,8 cm - lățime 10 cm

Service și retururi

Service Service

Noi suntem aici pentru tine ca să creăm mai mult spațiu pentru atmosferă. De aceea, beneficiezi de un 30 de zile termen de gândire la achiziționare, toate produsele noastre vin cu garanție , și suntem ușor de contactat 5 zile zile pe săptămână.

Retururi Retururi

Dacă nu sunteți mulțumit de comanda dvs., o puteți trimite înapoi. Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a vă returna comanda, integral sau parțial.. Ne puteți trimite un e-mail la adresa [email protected].

  • Transport gratuit de la lei
  • 30 de zile drept de retur

Întrebări produs

Nicio întrebare deocamdată. Fiți prima persoană care adresează întrebarea!