Transport gratuit de la 7950 lei

Comenzile în valoare de cel puțin 7950 lei beneficiază de livrare gratuită! Comenzile plasate până la 22.00 uur vor fi expediate în aceeași zi.

Politică de retur de 30 de zile

Câteodată se întâmplă să nu fiți complet mulțumit de produsul comandat. În astfel de cazuri, puteți returna produsul respectiv. Ne vom ocupa noi de el. Puteți returna produsul comandat timp de 30 de zile de la data livrării.

Lămpi LED G53 dimmabile AR111 9W 650LM 3000K Set de 3

1.445,00 MDL
Această promoție este validă pentru încă 3 zile
G
Cu TVA Inclus

Transport gratuit de la 7.950 MDL

Aveți nevoie de ajutor
de la echipa noastră?

Echipa noastră vă stă la dispoziție 5 zile pe săptămână.

În fiecare săptămână prețurile noastre pot fi diferite, în funcție de stocul disponibil și de vânzările din săptămâna precedentă. Prețurile pot, de aceea, crește, scădea sau rămâne neschimbate. Ziua în care prețul este fixat din nou este indicat de număru


Economia afișată este întotdeauna în funcție de prețul recomandat. Acest preț recomandat (MSRP) este prețul recomandat de producător pentru produsul respectiv. Lampisilumini indică prețul recomandat ca preț de referință.

Detalii

Această sursă de lumină G53 AR111 are o înălțime de 6,5 cm și un diametru de 11 cm. Lumină albă caldă cu o ieșire luminoasă excelentă de 650 de lumeni de la această sursă de lumină de joasă tensiune. Extrem de potrivită pentru aplicații bazate pe proiecte, de exemplu, pentru utilizare în industria ospitalității, magazine sau clădiri de birouri. Vine completă cu un transformator. Ca rezultat, această sursă de lumină nu este potrivită pentru lămpile care au deja un transformator sau un driver încorporat. Această sursă de lumină are un unghi de fascicul de 24 de grade. Lampa este, de asemenea, reglabilă (variatorul nu este inclus) pentru atunci când doriți să creați o lumină mai ambientală. Tăiere de fază. Acum, chiar mai accesibilă ca set de 3!

Mai multe informații

Mai multe informații
Detalii produs 
Număr articol01914
Suport corp de iluminatG53
Intensitate Nu, comutatorul de reglare intensitate luminoasă nu este inclus
Etichetă G fișă de date
Putere totală 9 watt
Total lumeni650
Ore de funcționare 25000
Kelvin3.000 K
CRI80
General 
EAN08718881053979
MarcăLUEDD
Număr articole într-un set3
Greutate0.2 kg
Dimensiuni și greutate 
Dimensiuni generaleDiametru 11 cm - înălțime 6,5 cm
Dimensiuni pachetînălțime 7 cm - lungime 12 cm - lățime 12,5 cm

Service și retururi

Service Service

Noi suntem aici pentru tine ca să creăm mai mult spațiu pentru atmosferă. De aceea, beneficiezi de un 30 de zile termen de gândire la achiziționare, toate produsele noastre vin cu garanție , și suntem ușor de contactat 5 zile zile pe săptămână.

Retururi Retururi

Dacă nu sunteți mulțumit de comanda dvs., o puteți trimite înapoi. Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a vă returna comanda, integral sau parțial.. Ne puteți trimite un e-mail la adresa [email protected].

  • Transport gratuit de la lei
  • 30 de zile drept de retur

Întrebări produs

Nicio întrebare deocamdată. Fiți prima persoană care adresează întrebarea!