Livrare gratuită de la %free_shipping_cost

Comenzile în valoare de cel puțin %free_shipping_cost beneficiază de livrare gratuită! Comenzile plasate până la %cut_off_time vor fi expediate în aceeași zi.

Politică de retur de 30 de zile

Câteodată se întâmplă să nu fiți complet mulțumit de produsul comandat. În astfel de cazuri, puteți returna produsul respectiv. Ne vom ocupa noi de el. Puteți returna produsul comandat timp de 30 de zile de la data livrării.

G53 QR111 spot cu halogen 50W 12V set de 3

3.095,00 MDL 0,00 MDL
Cu TVA Inclus

Transport gratuit de la 7.950 MDL

Aveți nevoie de ajutor
de la echipa noastră?

Echipa noastră vă stă la dispoziție 5 zile pe săptămână.

În fiecare săptămână prețurile noastre pot fi diferite, în funcție de stocul disponibil și de vânzările din săptămâna precedentă. Prețurile pot, de aceea, crește, scădea sau rămâne neschimbate. Ziua în care prețul este fixat din nou este indicat de număru


Reducerea afișată este întotdeauna calculată pe baza prețului recomandat. Acest preț recomandat este prețul de retail recomandat de producător pentru produs.

Detalii

Acum și mai mult avantaj cu Lamp en Licht... Trei surse de lumină primesc doar două plăți! Această sursă de lumină G53 QR111 de 50W care este extrem de potrivită pentru încăperile care pot folosi multă lumină. Se aplică adesea pe bază de proiect - gândiți-vă la magazine, catering și clădiri de birouri. Sursa de lumină are un unghi de fascicul de 24 de grade.

Mai multe informații

Mai multe informații
Detalii produs 
Număr articol01835
Suport corp de iluminatG53
Intensitate Fără intensitate luminoasă reglabilă
Kelvin2.800 K - 0 K
Voltaj12V
General 
EAN08718881052408
MarcăQAZQA
Greutate21 g
Dimensiuni și greutate 
Dimensiuni pachetînălțime 11 cm - lungime 8,3 cm - lățime 9 cm

Service și retururi

Service Service

Noi suntem aici pentru tine ca să creăm mai mult spațiu pentru atmosferă. De aceea, beneficiezi de un 30 de zile termen de gândire la achiziționare, toate produsele noastre vin cu garanție , și suntem ușor de contactat 5 zile zile pe săptămână.

Retururi Retururi

Dacă nu sunteți mulțumit de comanda dvs., o puteți trimite înapoi. Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a vă returna comanda, integral sau parțial.. Ne puteți trimite un e-mail la adresa [email protected].

  • Transport gratuit de la lei
  • 30 de zile drept de retur

Întrebări produs

Nicio întrebare deocamdată. Fiți prima persoană care adresează întrebarea!