Garantie extinsa

De ce să alegeți garantie extinsa?

Garantie extinsa vă oferă trei ani de securitate suplimentară pe lângă garanția europeană legală de doi ani. Asta înseamnă că produsul dvs. va fi protejat în cazul daunelor cauzate de scurtcircuite, pătrunderea apei și orice alte defecte care pot apărea la lampa dvs. în decursul acestei perioade. Mai presus de toate, acest lucru vă oferă liniște sufletească. Credeți-ne, noi ne străduim mereu să vă facem viața mai ușoară, nu mai complicată.

Perioada legală de garanție Garantie extinsa de trei ani
Doi ani Cinci ani

 

Cum mă protejează garantie extinsa?

 

Deteriorări cauzate de scurtcircuit

Scurtcircuitele pot apărea într-o fracțiune de secundă. Se întâmplă des când unul sau mai multe fire electrice se ating la conectarea lămpii. Acest lucru vă poate distruge frumoasa lampă. Garanția legală acoperă acest tip de defecțiuni? Nu, dar cu pachetul suplimentar de siguranță de 3 ani, nu mai trebuie să vă faceți griji pentru acest lucru.

 

Deteriorări cauzate de cădere și impact

Accidentele se pot produce într-o fracțiune de secundă. Lampa dumneavoastră n-a fost montată corespunzător sau există vreun alt motiv care a dus la deteriorare? Asemenea situații sunt foarte neplăcute. Din fericire, chiar și deteriorările cauzate de cădere și impact sunt acoperite de pachetul nostru de asigurare. Pachetul vă permite să înlocuiți lampa defectă cu unul nou.

 

Deteriorări cauzate de apă

Lampa dumneavoastră a fost deteriorată din cauza contactului cu apa? Așadar, va trebui să înlocuiți produsul cu unul nou. Desigur, este important să amplasați lampa doar în tipul de spațiu pentru care este destinată. Dacă nu știți ce tip de lampă se potrivește unui anumit tip de spațiu, citiți articolul nostru despre valorile IP pentru mai multe informații.

 

Bec LED neînlocuibil

Un corp de iluminat cu LED care nu poate fi înlocuit înseamnă că becul este integrat în corpul de iluminat. Modulul de lumină este fixat în lampă. Acest lucru înseamnă, totodată, că nu este nevoie să comandați un bec separat împreună cu lampa achiziționată. Modulul LED nu poate fi scos din lampă, așadar, el nu poate fi nici înlocuit. Problema apare doar dacă lampa se defectează. Cu garantie extinsa, sunteți acoperit și veți primi o lampă nouă de la noi.

 

Garantie extinsa este disponibil pentru toate produsele? Cât costă?

Garantie extinsa nu este disponibil pentru produsele cu prețul sub valoarea de 515,00 MDL și nici pentru becuri și accesorii. Dacă un produs îndeplinește condițiile de eligibilitate, prețul pachetului este 15% din prețul produsului, cu o valoare minimă de 215,00 MDL. La fiecare produs este specificat dacă se poate achiziționa cu garantie extinsa.

 

Cum pot cumpăra garantie extinsa?

Când selectați un produs, aveți opțiunea de a adăuga pachetul Siguranță Extra în coșul de cumpărături. Trebuie doar să bifați opțiunea. Garantie extinsa va fi adăugat la comanda dumneavoastră când continuați procesul de comandă. Desigur, garantie extinsa nu este obligatoriu.

 

Cum se face ramburs la o lampă defectă?

Dacă produsul dvs. s-a defectat și ați optat pentru pachetul suplimentar de siguranță, nu aveți multe de făcut. Contactați serviciul nostru de relații clienți. Spuneți-ne ce s-a întâmplat, atașați o fotografie și trimiteți-ne numele și adresa dvs. Astfel, noi vom putea vedea imediat dacă sunteți acoperit de garantie extinsa.

Dacă da, se vor întâmpla următoarele:

  1. Cu garantie extinsa, vă oferim întotdeauna un produs identic
  2. Dacă produsul identic nu mai este disponibil, vă vom oferi un produs echivalent
  3. Dacă nu vă putem oferi produs echivalent, veți primi o notă de credit egală cu valoarea achiziției
  4. Nu vă rambursăm bani
  5. În caz de fraudă, lampisilumini are dreptul de a anula unilateral garantie extinsa și de a credita valoarea de achiziție a pachetului de siguranță în regim pro rata.