Livrare gratuită de la %free_shipping_cost

Comenzile în valoare de cel puțin %free_shipping_cost beneficiază de livrare gratuită! Comenzile plasate până la %cut_off_time vor fi expediate în aceeași zi.

Politică de retur de 30 de zile

Câteodată se întâmplă să nu fiți complet mulțumit de produsul comandat. În astfel de cazuri, puteți returna produsul respectiv. Ne vom ocupa noi de el. Puteți returna produsul comandat timp de 30 de zile de la data livrării.

Cadru de acoperire Peha 1-fold living white

115,00 MDL 37,95 MDL
Reducerea este de 77,05 MDL
Cu TVA Inclus

Transport gratuit de la 7.950 MDL

Aveți nevoie de ajutor
de la echipa noastră?

Echipa noastră vă stă la dispoziție 5 zile pe săptămână.

În fiecare săptămână prețurile noastre pot fi diferite, în funcție de stocul disponibil și de vânzările din săptămâna precedentă. Prețurile pot, de aceea, crește, scădea sau rămâne neschimbate. Ziua în care prețul este fixat din nou este indicat de număru


Reducerea afișată este întotdeauna calculată pe baza prețului recomandat. Acest preț recomandat este prețul de retail recomandat de producător pentru produs.

Detalii

Completeaza-ti casa cu rama de acoperire Peha alb simplu living. Cu designul său atemporal, acest cadru de acoperire se potrivește perfect cu orice comutator. Marca ETH garantează calitate și durabilitate. Cu dimensiunile ambalajului compact de 0,5 cm înălțime, 8,2 cm în lungime și 8,2 cm în lățime, acest cadru de acoperire este la îndemână și elegant. Îmbunătățiți-vă comutatoarele cu aspectul rafinat al cadrului de acoperire alb viu al lui Peha.

Mai multe informații

Mai multe informații
Detalii produs 
Număr articol14833
Intensitate Nu, comutatorul de reglare intensitate luminoasă nu este inclus
General 
EAN04010105201819
MarcăETH
Dimensiuni și greutate 
Dimensiuni pachetînălțime 0,5 cm - lungime 8,2 cm - lățime 8,2 cm
Specificații tehnice 
Cu cablu și ștecărNu, acest produs nu include cablu și ștecher

Service și retururi

Service Service

Noi suntem aici pentru tine ca să creăm mai mult spațiu pentru atmosferă. De aceea, beneficiezi de un 30 de zile termen de gândire la achiziționare, toate produsele noastre vin cu garanție , și suntem ușor de contactat 5 zile zile pe săptămână.

Retururi Retururi

Dacă nu sunteți mulțumit de comanda dvs., o puteți trimite înapoi. Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a vă returna comanda, integral sau parțial.. Ne puteți trimite un e-mail la adresa [email protected].

  • Transport gratuit de la lei
  • 30 de zile drept de retur

Întrebări produs

Nicio întrebare deocamdată. Fiți prima persoană care adresează întrebarea!