Transport gratuit de la 7950 lei

Comenzile în valoare de cel puțin 7950 lei beneficiază de livrare gratuită! Comenzile plasate până la 22.00 uur vor fi expediate în aceeași zi.

Politică de retur de 30 de zile

Câteodată se întâmplă să nu fiți complet mulțumit de produsul comandat. În astfel de cazuri, puteți returna produsul respectiv. Ne vom ocupa noi de el. Puteți returna produsul comandat timp de 30 de zile de la data livrării.

Cablu de conectare 80-120cm cu comutator si mufa transparenta

479,00 MDL 309,00 MDL
Reducerea este de 170,00 MDL Această promoție este validă doar astăzi
Alegeți cantitatea dvs:
  • 1 x 309,00 MDL 35% Reducere
  • 2 x 290,70 MDL 581,40 MDL 39% Reducere
Cu TVA Inclus

Transport gratuit de la 7.950 MDL

Aveți nevoie de ajutor
de la echipa noastră?

Echipa noastră vă stă la dispoziție 5 zile pe săptămână.

În fiecare săptămână prețurile noastre pot fi diferite, în funcție de stocul disponibil și de vânzările din săptămâna precedentă. Prețurile pot, de aceea, crește, scădea sau rămâne neschimbate. Ziua în care prețul este fixat din nou este indicat de număru


Economia afișată este întotdeauna în funcție de prețul recomandat. Acest preț recomandat (MSRP) este prețul recomandat de producător pentru produsul respectiv. Lampisilumini indică prețul recomandat ca preț de referință.

Accesorii

Vă rugăm să aveți în vedere că lampa de mai sus se furnizează fără sursă de lumină, așadar, va trebui să comandați sursa separat

Detalii

Acest comutator are o lungime totală de 200 de centimetri. Acest ștecher are o lungime de 80 de centimetri până la comutator, după comutator mai are încă 120 de centimetri până la ștecăr. Cablul este format dintr-un fir albastru și maro pe care îl puteți conecta cu ușurință la o lampă. Poate fi necesar să faceți o prevedere în lampă pentru a monta cablul de conectare.

Mai multe informații

Mai multe informații
Detalii produs 
Număr articol89009
Intensitate Fără intensitate luminoasă reglabilă
General 
EAN08718881015083
MarcăQAZQA
Greutate50 g
Culoare și material 
CuloareTransparent
MaterialPoliester
Dimensiuni și greutate 
Dimensiuni generaleLungime 200 cm
Dimensiuni pachetînălțime 14 cm - lungime 16 cm - lățime 14 cm
Specificații tehnice 
Cu cablu și ștecărDa, cu cablu și priză

Service și retururi

Service Service

Noi suntem aici pentru tine ca să creăm mai mult spațiu pentru atmosferă. De aceea, beneficiezi de un 30 de zile termen de gândire la achiziționare, toate produsele noastre vin cu garanție , și suntem ușor de contactat 5 zile zile pe săptămână.

Retururi Retururi

Dacă nu sunteți mulțumit de comanda dvs., o puteți trimite înapoi. Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a vă returna comanda, integral sau parțial.. Ne puteți trimite un e-mail la adresa [email protected].

  • Transport gratuit de la lei
  • 30 de zile drept de retur

Întrebări produs

Nicio întrebare deocamdată. Fiți prima persoană care adresează întrebarea!