Free Shipping from 7950 lei

Comenzile în valoare de cel puțin 7950 lei beneficiază de livrare gratuită! Comenzile plasate până la 22.00 uur vor fi expediate în aceeași zi.

Politică de retur de 30 de zile

Câteodată se întâmplă să nu fiți complet mulțumit de produsul comandat. În astfel de cazuri, puteți returna produsul respectiv. Ne vom ocupa noi de el. Puteți returna produsul comandat timp de 30 de zile de la data livrării.

Abajur din hârtie - Artemide Tolomeo Mega Terra Diffusor

2.619,00 MDL
Această promoție este validă pentru încă 2 zile

Transport gratuit de la 7.950 MDL

Aveți nevoie de ajutor
de la echipa noastră?

Echipa noastră vă stă la dispoziție 5 zile pe săptămână.

În fiecare săptămână prețurile noastre pot fi diferite, în funcție de stocul disponibil și de vânzările din săptămâna precedentă. Prețurile pot, de aceea, crește, scădea sau rămâne neschimbate. Ziua în care prețul este fixat din nou este indicat de număru


Reducerea afișată este întotdeauna calculată pe baza prețului recomandat. Acest preț recomandat este prețul de retail recomandat de producător pentru produs.

Detalii

Abajur original din hartie pergament marca Artemide. Mai ales pentru seria Tolomeo de la Artemide. Are un diametru de 36 cm și este potrivită pentru o lampă suspendată sau o lampă de podea în picioare. Designul clasic al lui Artemide, conceput de Giancarlo Fassina și Michele De Lucchi: design atemporal.

Mai multe informații

Mai multe informații
Detalii produs 
Număr articol0780020A
General 
EAN08052993005540
MarcăArtemide
Greutate0.3 kg
FormăRotund
Culoare și material 
CuloareBej
MaterialHârtie
Dimensiuni și greutate 
Dimensiuni generaleDiametru 36 cm - înălțime 25 cm
Dimensiune abajurDiametru 36 cm - înălțime 25 cm
Dimensiuni pachetînălțime 39 cm - lungime 29 cm - lățime 39 cm

Service și retururi

Service Service

Noi suntem aici pentru tine ca să creăm mai mult spațiu pentru atmosferă. De aceea, beneficiezi de un 30 de zile termen de gândire la achiziționare, toate produsele noastre vin cu garanție , și suntem ușor de contactat 5 zile zile pe săptămână.

Retururi Retururi

Dacă nu sunteți mulțumit de comanda dvs., o puteți trimite înapoi. Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a vă returna comanda, integral sau parțial.. Ne puteți trimite un e-mail la adresa [email protected].

  • Transport gratuit de la lei
  • 30 de zile drept de retur

Întrebări produs

Nicio întrebare deocamdată. Fiți prima persoană care adresează întrebarea!